Calatorii

Idei destinații cu bilete de avion ieftine în 2020

În fiecare început de an apar în mediul online numeroase articole referitoare la destinațiile ideale de vacanță pentru următoarea perioadă.

Companiile aeriene vin în luna ianuarie cu mai multe oferte de zboruri la prețuri reduse. Depinde de noi cât de bine ne documentăm și cum ne planificăm vacanța. În această perioadă, cele mai bune oferte le găsim pentru biletele de avion achiziționate pentru perioada ianuarie-martie 2020. Sigur, atunci când planifici o călătorie, nu poți ține cont doar de biletele de avion, ci și de transferul de la aeroport, prețurile pentru cazare, prețurile pentru transportul local din țara pe care dorim să o vizităm, prețurile pentru mâncare… Dar..să începem cu biletele de avion pe care le oferă companiile aeriene low-cost…

Iată câteva idei:

1. Paris, Franța

Wizz Air vine cu o oferă pentru capitala Franței cu prețuri începând de la 178 lei dus-intors/persoană. Am selectat, drept exemplu, perioada 11-13 martie 2020. Atunci când vă planificați vacanță în Paris, trebuie să mai fiți atenți și la alte detalii, cum sunt: distanța destul de mare între aeroportul Beauvais și centrul Parisului (aproximativ 80 km), cheltuielile legate de cazare și prețuri pentru pass-uri și alte tururi. Verificați prețul actualizat al biletelor de avion aici: https://wizzair.com/ro-ro.

2. Bruxelles, Belgia

Pentru o scurtă escapadă în Bruxelles, puteți opta pentru oferta de preț a celor de la Ryanair. Puteți călători în scurta perioadă 5-7 februarie 2020 pentru doar 19,98 euro dus-intors/persoană (aproximativ 95,90 lei). Aeroportul Charleroi este situat la o distanță de aproximativ 50 de km de capitala Belgiei, prețurile cam mari, însă cu un asemenea preț pentru biletele de avion, merită să vizitați principalele obiective turistice din Bruxelles.

3. Viena, Austria

Pentru una dintre cele mai frumoase capitale europene, pe pagina celor de la Ryanair găsim zboruri ieftine operate de Laudamotion. Am selectat, spre exemplu, perioada 4-7 martie 2020, pentru care costurile sunt de 18,24 euro (aproximativ 87 lei dus-intors/persoană). Rețeaua de transport local este foarte bine dezvoltată și ne permite să vizităm cele mai frumoase obiective turistice ale Vienei, inclusiv celebra Grădină Zoologică Schönbrunn, una dintre cele mai frumoase din lume.

4. Milano, Italia

Tot pe pagina web a celor de la Ryanair găsim zboruri operate de Malta Air pentru Milano. În perioada 21-24 februarie 2020 putem călători în Milano cu bilete de avion care ne vor costa 19,98 euro (aproximativ 95 lei) dus-intors/persoană. Nu vă veți putea plictisi în principalul oraș din Italia de nord, însă, dacă aveți timp, puteți vizita localitățile aflate în apropierea lacului Como. Peisajul este spectaculos, iar atmosfera demnă de o vacanță care vă va rămâne mereu în amintiri.

5. Larnaca, Cipru

Zilele acestea puteți rezerva zboruri din București spre Larnaca la prețuri începând de la 195,9 lei dus-intors/persoană (perioada 14-17 martie 2020) și nu sunt singurele date cu bilete disponibile la acest preț. Zborurile sunt operate de Blue Air și găsiți mai multe informații despre actualizarea prețurilor și perioadele cele mai bune de călătorie pe pagina lor web. Larnaca este unul dintre cele mai frumoase orașe din Cipru, strălucește de curățenie și oferă cazare la prețuri acceptabile. Dacă alegeți să călătoriți în Larnaca în timpul iernii, vă veți bucura și de prezența păsărilor flamingo.

Să aveți o vacanță cât mai frumoasă!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *