#StămAcasă / Activități pentru acasă

Este o perioadă grea pentru fiecare dintre noi. Pe de o parte..este o provocare mai degrabă psihică, amplificată de panica și haosul din jurul nostru, pe de altă parte..este o lipsă de stabilitate datorată perturbărilor înregistrate în ultima perioadă. igur că este destul de greu de suportat izolarea parțială la domiciliu, însă trebuie să ne bucurăm că suntem sănătoși și să încercăm să ne gândim la activitățile care nu ne lasă să ne plictisim. Iată câteva idei:

Ce mâncăm în Viena

Atunci când plecăm într-o călătorie în afara țării, ne informăm temeinic cu privire la obiectivele turistice pe care le putem vizita, transportul local, unde putem merge pentru shopping și ceea ce putem mânca în localitatea respectivă. Iată câteva preparate pe care noi le-am încercat și câteva locuri pe care nu trebuie să le ratați dacă vreți să mâncați ceva delicios: Celebrul Șnițel Vienez (Wiener Schnitzel, Wiener Würst, Apfelstrudel (ștrudel cu mere), Mozarttorte (Tort Mozart), Erdbeerbällchen (un fel de bile din aluat umplute cu cremă), Gustări Reci, Bomboane artizanale (de la Zuckerl Werkstatt).

Obiective turistice în Viena

Viena nu este numai orașul cu cea mai bună calitate a vieții din lume, ci și una dintre cele mai frumoase capitale europene.
Găsiți aici câteva detalii referitoare la cele mai frumoase obiective turistice din capitala Austriei: Hofburg-Curtea imperiala; Opera de Stat din Viena; Palatul Schönbrunn și Grădina Zoologică; Catedrala Sfântul Ștefan; Parcul Prater; Primăria din Viena; Palatul Belvedere; Muzeul Fluturilor.